Kltr TV | Gıda Endüstrisinde Güvenli Gıda Üretmek | Kitap detaylar

 

Gıda Endüstrisinde Güvenli Gıda Üretmek

Yaynevi : ODTÜ Yayıncılık
Yazar : Teslime Mahmutoğlu
Kategori : Başvuru Kitapları
Basm tarihi:Mart 2010 / 1. Bask
Kapak : Karton
Sayfa says :395
Kat:-
ISBN:978-9944-344-18-0
Dil : Türkçe

 

Sata knca haberim olsun.

 

Gıda işleyen bütün kuruluşlar, hazır yemek, restoran ve oteller, gıda ambalajı ve gıda kontak materyali üreten sektörler için: pratiğe yönelik olarak hazırlanan bu kitapta HACCP ve ISO 22000 standartlarının uygulanışını, el kitabı ve diğer dokümanların içerik ve hazırlanış ilkelerini bulacaksınız. Her bölüm, gıda sektöründen alınmış, çok sayıda gerçek örnekle desteklenmiştir. Firmanızda gıda güvenliği sistemi kurmak ve devamlılığını getirmek için kullanabileceğiniz bilgilerin yanısıra; Ek olarak; gıda mikrobiyolojisi, temizlik-dezenfeksiyon, depolama ve gıdaların raf ömürleri, hazır yemek sektöründe güvenli gıda üretmek için pratik bilgiler, gıda prosesleri, 'ISO 22000 + yeni ön koşul standardı PAS 220' gıda güvenlik sisteminizi kontrol etmek için kullanabileceğiniz oldukça detaylı hazırlanmış bir soru listesi, allerjenler ve gıda sektöründeki bazı ingredientlerin açıklamalarını da bulacaksınız...
(Tantm blteninden)

Bu kitaba video yklemek ister misiniz?

 

Yorumlar


Bu kitaba ilk yorumu siz yapmak ister misiniz?

Yorumunuzu ekleyin

Bu kategorinin ok satanlar


Bu kategorinin ilgi grenleri


Bu kitab alanlar bunlar da ald