İtalyan mutfağının en güzel yönlerinden biri çeşitliliktir. 300'ün üzerinde klasik tarif, hem yöresel klasikler hem de çağdaş yaratımlarla, her biri tamamen renkli fotoğraflandırılmış, adım adım talimatlarla örneklendirilmiş. Bu kitapta sebzeler, salatalar, hamur işleri, deniz mahsulleri, kümes hayvanları, etler, tatlılar için mükemmel tarifler ile risottolar, polentalar ve bütün makarna tarifleri yer alır.
İtalyan yiyecek malzemelerini, pişirme tekniklerini üç yüz ayrıntılı tarifle birlikte sunan profesyonel bir çalışma.
Kategori |
Yeme-İçme |
---|---|
Cilt Türü | Ciltli Şömiz Kapak |
Basım Tarihi: | Ocak 2008 |
Basım Yeri: | İstanbul |
Baskı Sayısı | 1 |
Ebat: | |
Dil: | Türkçe |
Kâğıt Türü: | Kuşe |
Sayfa Sayısı: | 512 |
ISBN: | 9789944881432 |
Yazar hakkında haber bulunamadı.
Jeni Wright
Kullanıcı Yorumları
Henüz hiç yorum yapılmadı.